Hør Pia forklare lidt mere i detaljer omkring Solamagic varmelamper:

SOLAMAGIC terrassevarmer fremfor en gas varmer?

Hvis du vælger en Solamagic terrassevarmer i stedet for et gas drevet terrassevarmer kan du spare utrolig mange penge du kan spare helt op til 90% i drift omkostninger.

SOLAMAGIC infrarød terrassevarmer er en af markedets absolutte billigste løsning når det kommer til opvarmning af udendørs arealer og havestuer.

SOLAMAGIC’s infrarød terrassevarmer: S1+ PREMIUM & ECO+ PRO er de billigste i drift på markedet. Du kan spare rigtig mange penge hvis du vælger en løsning med SOLAMAGIC infrarød terrassevarmer.

 

Spar op til 90% på driften

Solamagic 1400ECO+ PRO terrassevarmer har et strømforbrug på kun ca. 2,85 kr. pr. time.

Sammenlignet med en terrassevarmer på gas og som skal yde samme varme som SOLAMAGIC 1400ECO+ PRO vil typisk bruge op til 1,6 kg. gas pr time hvilket vil svare til et forbrug på 31,84 kr pr time.

Det vil med andre ord sige at hvis man vælger en SOLAMAGIC 1400ECO+ PRO frem for en traditionel gas terrassevarmer, vil man kunne spare 90 % og samtidig få 65% mere varme og så  er det en varme der ikke vil være påvirket af vind og vejr.

 

65% mere varme for 10% af prisen

Derudover så får du oven i købet ca. 65% mere varme fra en Solamagic 1400ECO+ PRO, end du gør fra en gasdrevet løsning.

Spar mere end 5.000 kr. om året med en Solamagic terrassevarmer

Du vil i alt kunne spare op til 5000 kr om året ved at vælge en af en infrarød terrassevarmer.
Det kan godt være noget svært at forholde sig til tal og % så her under kan du se et godt eksempel på hvor meget du egentlig kan spare hvis du køber en Solamagic frem for en gas terrassevarmer.

Et lille eksempel:
Bruger du feks din el terrassevarmer i hunderede timer på en sommer, så vil du ved brug af en SOLAMAGIC 1400ECO+ PRO have en udgift på strøm på ca. 285,00 incl moms og afgifter.

Hvis du derimod bruger en gas terrassevarmer og bruger den tilsvarende 100 timer vil du ende ud med en driftsudgift på ca 3.184,00 kr – Du vil altså kunne spare helt op til ca. 3.000 kr. på bare en sommer. Hvis du bruger din SOLAMAGIC mere… Er spare du selvfølgelig endnu mere.

Det kan meget hurtigt blive en god investering at skifte fra gas til en SOLAMAGIC !
Du får hurtigere varme og meget mindre energispild.

 

En SOLAMAGIC giver hurtig og stabil varme – uden energispild

Ved brug af en SOLAMAGIC varmelampe er der slet ingen forstyrrende opvarmningstid, som der på terrassevarmer der drives af gas. Det eneste du skal er blot at tænde for den infrarøde terrassevarmer på kontakten / fjernbetjeningen. Der er dermed heller ingen spild af energi ved unødvendig ventetid

En el terrassevarmer fra SOLAMAGIC fungerer på samme måde som solens egne stråler. Den giver kun varmer til de mennesker og objekter, som opholder sig i varmelampens belysningszone. Varmen fra en terrassevarmer med infrarød varme, bliver derfor ikke påvirket af vind, som varmen fra en gas terrassevarmer, da den varmer luften op.

Med en SOLAMAGIC kan du selv bestemme retningen af varmen på en helt anden måde en du kan med en gas-varmer for mest af den varme som afgives fra en gasvarmer forsvinder lige op i den blå luft hvilket giver et kæmpe spild af energi.
Det betyder også, at du kan retningsbestemme varmen på en helt anden måde end med en gasvarmer, hvor det meste af varmen alligevel forsvinder

 

Meget Større sikkerhed

Med SOLAMAGIC slipper du helt fro at blive utryg ved brugen af åben ild og risikoen for gas udslip

Samtidig er risikoen for at blive forbrændt reduceret væsentligt. Den patenterede SOLASTAR® varme-legeme i en SOLAMAGIC terrassevarmer sidder utrolig godt beskyttet bag et stålgitter,  kabinettet er ovenikøbet isoleret, så terrassevarmeren kan monteres på parasoller, under dine markiser samt indbygget i loftet uden nogen form for risiko.

Ingen sod, svineri og lugtgener

Hvis du er træt af lugt, sod og svineri fra din gasvarmer? Så burde du nok vælge en SOLAMAGIC terrassevarmer, den sviner ikke den lugter ikke den er ikke brandfarlig og den bruger væsentlig mindre energi, og så slipper du også for at skulle slæbe rundt på tunge gas flasker, som når gas terrassevarmeren går tør for gas.

Du kan altid finde et godt terrassevarmer tilbud hos os vi er til at snakke med vi køre jævnligt tilbud på vores terrassevarmere.

Få gode tilbud tilmeld dig vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev så vil du automatisk høre fra os når vi har nogen gode tilbud.

 


Hvad siger vores kunder: